Sexy pranje avtomobilov, razstava avtov in še marsikaj drugega smo doživeli na letošnjem festivalu Rocktronica.

 

Neponovljiva izkušnja

Zagotovo je bilo letošnje pranje avtomobilov prava poslastica za vse moške in izkušnja, ki je neponovljiva. Sonce, avtomobili, rock in elektronska glasba ter sexy dekleta so pričarala vroče vzdušje na HOC Center kotičku.

Že drugo leto smo bili glavni sponzor festivalu Rocktronica, ki se je letos odvil že četrto leto. Festival rocka in elektronske glasbe je letos potekal v soboto 18. avgusta 2018, na idilični lokaciji pri gradu Turjak. Z dnevnimi aktivnostmi, kot so striženje s strani Frizerske hiše Mark, tetoviranje izpod rok Wicked Ink Tattoo Studia in razstavo ter sexy pranjem avtomobilov, se je zbralo kar nekaj ljudi.

Ford Mustang Turbo, Porsche 997 Turbo Upgrade, Cooper S 1972 in BMW M2 so bili prava atrakcija in so jemali pogled marsikomu, glave pa so se resno začele obračati, ko je ura odbila 19 in je nastopil čas za sexy pranje avtomobilov.
Te zanima kako se je vse skupaj odvijalo? Poglej si fotogalerijo.

Galerija

Ostale fotografije se nahajajo na naši facebook strani HOC Center.

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri