Andrej Žnidaršič se je kot predstavnik HOC Centra uvrstil med 10 najboljših mehanikov v tekmovanju Naj mehanik 2017.

Tekmovanje Naj mehanik 2017 je bilo najbolj široko zastavljeno doslej, saj so morali kandidati za naslov pokazati najrazličnejše veščine avtomehaničnega poklica, od znanja v teoriji, do znanj iz elektrotehnike, vulkanizerstva in mehanike.

Četrto leto zapored je za projektom stala tudi Srednja poklicna in strokovna šola Bežigrad – Ljubljana, kjer so poskrbeli za izvedbo tekmovanja. Alojz Kranjc , pomočnik ravnateljice, pravi, da je zadovoljen, ker se na tekmovanje Mehanik leta vsako leto prijavljajo boljši in boljši kandidati, kot doslej pa se je izkazalo, da najboljši prihajajo iz manjših, družinskih servisov: “Tekmovanje iz leta v leto napreduje, tako kot napreduje avtomobilizem in tehnologije. Širi se na druga področja. Čeprav so električna vozila še redkost, pa imamo hibridna vozila. Opažamo pa tudi pri dijakih, da tisti, ki imajo v družini podjetje, da imajo že starši doma avtomehanično delavnico, imajo večji interes pri študiju in so tudi zelo uspešni pri tem.”

Več na: https://www.zurnal24.si/avto/mehanik-leta/mehanik-leta-2017-prihaja-iz-skofje-loke-300649

Vir Žurnal24.si

Te zanima kako se je odrezal Andrej? Klik na video!

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri